Medisch materiaal

Medisch materiaal huren en kopen

Bij De Valeriaan kan je allerlei medisch materiaal huren en kopen die je leven gemakkelijker maken.

Zoals de handige medicijndoos met alarmen. Op het tijdstip dat je bepaalde medicatie moet nemen, gaat er een signaal af en het doosje open.

De ergonomische relaxzetel met uitstaphulp maakt het gemakkelijker om recht te komen uit de zetel. Deze speciale fauteuil kantelt volledig naar voren en helpt je om recht te staan.

Ook met medisch materiaal zoals comfortabele hospitaalbedden kunnen we helpen. Naast de traditionele bedden, vertellen patiënten ons ook vaak over hun goede ervaringen met de Moments Furniture-bedden. Laat ons weten als je hier interesse in hebt, dan kan je even zo’n bed bekijken in Hof ter Clipsen.

Medicatie

Heeft de arts je medicatie voorgeschreven, maar geraak je niet tot bij de apotheker?

Dan kunnen we die meebrengen bij het volgende bezoek. Dat bespaart je extra werk en zorgen.

Gepast incontinentiemateriaal

De eerste keer incontinentiemateriaal gebruiken betekent meestal een beetje zoeken naar het gepaste materiaal. We kunnen helpen met die zoektocht en maken je wegwijs tussen de verschillende soorten.

Personenalarm

Wil je zo zelfstandig mogelijk wonen en je veilig voelen? Gebruik dan ons personenalarmsysteem. Een druk op de knop verwittigt de zorgcentrale, die De Valeriaan contacteert. We komen dan bij je langs om te kijken of alles in orde is. Het grote voordeel is dat we je situatie kennen en je meteen kunnen helpen.

Eigen pijnpomp

Handig om te weten: we werken met een eigen pijnpomp, waardoor palliatieve patiënten snel pijnverzachting krijgen.

Op zoek naar medisch materiaal?

Contacteer ons

medisch materiaal

Thuisverpleging en totaalzorg​

Hygiënische verzorging

Verpleegkundige zorg

Kortverblijf

Gespecialiseerde zorg

Aangepast rolstoelvervoer